Târg caritabil de jucării pe esplanada Iulius Mall Suceava, organizat de Sânge pentru România în parteneriat cu Iulius Mall:„Banii adunați din vânzări merg la copiii cu nevoi a căror cazuri au fost susținute și prezentate de noi în săptămânile anterioare”

Fundația Umanitară Nord 2001 Sânge pentru România în parteneriat cu Iulius Mall Suceava organizează în data de 9 iulie, începând cu ora 9.30, un târg caritabil pe Esplanada Iulius Mall lângă fântâna arteziană.

„Colegele noastre Any Irina și Ruxandra Oana Mihalachi, cu suportul lui Ciprian Ghergu vor aștepta cu brațele deschise pe toți copilașii însoțiți de părinți sau bunici cu una sau mai multe jucării pe care să o vândă personal în cadrul târgului pentru a susține tratamentul altor copii greu încercați de soartă.
Copiii noștri aduc lucruri în stare foarte bună care vor fi vândute cu preț unic de 5 și 10 lei, iar banii adunați din vânzări merg la copiii cu nevoi a căror cazuri au fost susținute și prezentate de noi în săptămânile anterioare.
Pentru gestul lor de susținere copiii care aduc jucării la târg vor fi recompensați cu premii constând în jocuri/ rechizite/ dulciuri din partea Sânge pentru România și Iulius Mall. Cei care nu pot participa pot trimite jucăriile iar acestea vor fi comercializate de către copiii voluntari.
Este extrem de important ca produsele donate să aibă aspect corespunzător, în caz contrar nu pot fi primite la târg!!!
Vă încurajăm să îi ajutăm pe copiii noștri să devină empatici!!!
Un târg pentru copii, părinți, bunici...
Pentru detalii legate de eveniment le puteți contacta pe colegele noastre și în privat”, a transmis Fundația Umanitară Nord 2001 Sânge pentru România.

Adauga comentariu