Taximetrist bătut de doi indivizi băuți la ora 2 noaptea

La data de 7 mai 2021, la ora 02.07, patrula de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliției municipiului Suceava a fost dirijată să se deplaseze pe Calea Obcinilor din municipiul Suceava întrucât Ciprian G. (33 de ani), din localitate, a anunțat prin 112 faptul că mai multe persoane au facut scandal.

Pe strada Rulmentului, în apropierea cofetăriei Royal Sweets a fost găsit apelantul ce a declarat că, în timp ce se afla în stația Taxi de pe strada Calea Obcinelor, fiind în timpul serviciului ca șofer, a fost abordat de cinci persoane, patru bărbați și o femeie, care i-au solicitat să îi ducă la o adresă din cartierul Obcini.

Întrucât șoferul le-a explicat acestora că nu poate efectua cursa cu toți cei cinci, întrucât depășește numărul maximum de persoane pe care le poate transporta, o parte din băieții aflați în grupul sus menționat au devenit agresivi verbal, l-au îmbrâncit pe apelant și i-au proferat cuvinte jignitoare, motiv pentru care acesta a apelat la 112.

De asemenea, în aceeași zonă au fost depistați, sub influența băuturilor alcoolice, Ștefan Cristea (27 de ani) și Costin Bejan (30 de ani), ambii din municipiul Suceava, persoane recunoscute de către apelant ca făcând parte din grupul sus menționat, motiv pentru care aceștia au fost conduși la sediul Poliției municipiului Suceava, unde au fost amendați cu 500 de lei fiecare.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.

Adauga comentariu