Teatru ieftin și gargară multă la vizita făcută de liderul AUR George Simion în județul Suceava

Ieri, județul Suceava a fost vizitat de liderul AUR George Simion și de partenerul său Călin Georgescu, cei doi promovând o inițiativă prin care se strâng semnături pentru suspendare președintelui României Klaus Iohannis.           

Suspendarea primului om în stat nu are rost să fie luată în calcul pentru că oricum președintele țării noastre există, dar lipsește cu desăvârșire, iar demersul celor de la AUR nu va avea niciun fel de finalitate.

În fine, să revenim la vizita lui Simion.

Președintele AUR s-a perindat ieri prin județul nostru, oprindu-se pe la Câmpulung Moldovenesc, Marginea și Bosanci.

Gazdele lui George Simion au fost parlamentarii AUR de Suceava, respectiv senatorul Mircea Dăneasă și deputații Dorel Acatrinei și Florin Pușcașu.

Organizarea de „șantier”, care le este mai cunoscută parlamentarilor AUR locali decât cea a unui eveniment de acest gen, a fost una penibilă. La Marginea, spre exemplu, a fost un adevărat circ de prost gust. George Simion a fost așteptat de „Ștefan cel Mare”, până și liderul AUR arătându-se stânjenit de acest moment, pe rețele de socializare.

În afară de papuceii roz și selfie-urile din dotare, liderii AUR Suceava nu au venit cu nimic concret pentru suceveni. Din piesa de teatru ieftin a lipsit propunerea de inițiative de pe urma cărora să beneficieze cetățenii.

În afară de limbajul de mahala, cei de la AUR nu au lăsat nimic în urma lor.

Adauga comentariu