Telefonul unui bărbat a fost furat de către minora pe care voia s-o cucerească

Ieri, în jurul orei 19.00, polițiștii din Salcea au fost anuțați de către Zamfir Marian Botez (38 de ani), din localitatea Văratec, despre faptul că în cursul zilei de 5 decembrie 2018 o minoră i-a furat telefonul, când se afla la ea acasă.

Zamfir – Marian Botez s-a dus pe la ora 14.00 acasă la Delia – Ancuța G., în vârstă de 16 ani, din orașul Salcea. Scopul întâlnirii celor doi la domiciliul minorei a fost de a servi o cafea.

În momentul în care individul a intrat în casa Deliei – Ancuța, aceasta i-a cerut bărbatului telefonul mobil pentru a se juca pe el și pentru a asculta puțină muzică. Puțin înainte de ora 14.30, cei doi au mers împreună la un magazin din zonă. Acolo, minora a cumpărat niște alimente și s-a dus acasă, bărbatul a rămas să mai bea o cafea. În timp ce își bea cafeaua la magazinul respectiv, Zamfir – Marian și-a dat seama că îi lipsește telefonul.

Zamfir – Marian Botez s-a întors la domiciliul prietenei sale, cu mai mult de 20 de ani mai mică decât el, cerându-i să îi dea telefonul înapoi. Dar, tânăra i-a spus că telefonul lui nu este la ea și că nu știe nimic despre respectivul telefon.

De pe la ora 14.30 până pe la 18.30, persoana vătămată și-a căutat telefonul, timp în care i-a spus minorei  de mai multe ori să îi returneze telefonul, însă a primit același răspuns din partea tinerei.

Valoarea prejudiciului este în jur de 200 de lei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „furt”.

sursa foto: refleqtmedia.ro

Adauga comentariu