Tentativă de omor comisă între frați la băutură

La data de 17 noiembrie 2021, în jurul orei 21.10, polițiștii au fost anunțați de către Elena S., din comuna Vama, despre faptul că, în urma unui conflict spontan și a consumului de alcool, Nicolai Sacaliuc (39 de ani) l-a lovit pe fratele său. Acesta i-a aplicat fratelui său Florin și o lovitură cu un cuțit în zona stângă a claviculei.

La sosirea patrulei de poliție au fost găsiți apelanta, victima și autorul, acesta din urmă fiind în stare vădită de ebrietate.

Elena S. a declarat, în calitate de mamă a celor doi, că nu a fost de față în momentul săvârșirii faptei, ci doar l-a auzit pe Florin Sacaliuc spunând că a fost lovit de fratele său.

În urma incidentului victima a fost transportată la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde i s-au acordat îngrijiri medicale.  

Având în vedere că la săvârșirea agresiunii a fost folosit un cuțit, la fața locului s-au deplasat și lucrătorii din cadrul SIC – IPJ Suceava împreună cu procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Nicolai Sacaliuc sub aspectul comiterii infracțiunilor de „violență în familie” și „tentativă la infracțiunea de omor”.

De asemenea procurorul de caz a dispus față de agresor măsura reținerii preventive pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.       

Adauga comentariu