Tentativă de tâlhărie urmată de înjunghierea victimei pe strada Jean Bart din Burdujeni. Tâlharul amator a fost reținut pentru 24 de ore

Aseară, în jurul orei 23.30, persoana vătămată, în vârstă de 22 de ani, se afla cu un prieten pe terasa unui bar de pe strada Jean Bart din cartierul Burdujeni, moment în care a fost abordat de către Alexandru Manolea (18 ani), din municipiul Suceava, care i-a cerut bani. Tânărul de 22 de ani a refuzat să îi da bani individului. Atunci, Manolea a devenit agresiv, a spart o sticlă de bere și a început să-și amenințe victima.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fugit spre Hotelul Orizont de pe strada Jean Bart, dar a fost urmărit de Alexandru Manolea. Conform spuselor martorilor, agresorul și-a urmărit victima fără a-i păsa faptul că este filmat de camerele unității de cazare. Agresorul ajungând din nou față în față cu victima, iar i-a cerut bani, amenintând-o că în caz contrar o taie cu ciobul de sticlă. Tânărul de 22 de ani, a refuzat și de această dată să îi dea bani individului, motiv pentru care Manolea l-a înjunghiat cu ciobul în spate.

Alexandru Manolea a ajuns pe mâna polițiștilor, fiind identificat de o patrulă a poliției la scurt timp după ce a avut loc evenimentul.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, fără a fi deposedată de bunuri sau valori.

Manolea a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava. Astăzi, individul urmează a fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru a se lua o măsură preventivă împotriva sa.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată”.

 

Adauga comentariu