Țeparul Ivaș l-a bătut pe un muncitor de-al său, de la ferma clandestin din spatele benzinăriei Lukoil. Agresiunea a avut loc după ce grozăviile de la ferma sa au fost făcute publice

Vineri, 2 aprilie 2021, cunoscutul țepar Radu Alexe Ivaș (50 de ani) a ajuns din nou în vizorul autorităților, de această dată din cauza unei ferme de capre și oi pe care și-a făcut-o jurul unei gropi de gunoi formată din resturi de animale și materiale de construcție. Ferma cu pricina este chiar la câțiva pași de centrul municipiului Suceava, în spatele benzinăriei Lukoil de pe Calea Unirii. Mai multe informații cu privire la ferma clandestin aveți AICI.

După două zile de la depistarea fermei menționate, Ivaș a călcat din nou strâmb. De această dată l-a agresat fizic pe un bărbat care îl ajută la întreținerea fermei clandestin.

Duminica trecută, la data de 4 aprilie 2021, pe la ora 11.00, în perimetrul din spatele benzinăriei Lukoil, menționată anterior, a avut loc o agresiune fizică între doi bărbați. Agresorul a fost chiar Radu Alexe Ivaș, care a cedat nervos și l-a lovit pe un bărbat în vârstă de 52 de ani cu pumnul. După câteva ore, pe la ora 14.30, victima a sunat la 112 pentru a anunța cele petrecute. La fața locului a intervenit un echipaj de poliție, care pe urmă a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”. 

Fiind întrebat dacă vrea să depună plângere împotriva agresorului, victima a refuzat.

 

Adauga comentariu