Teribilistul care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni, acuzat că obișnuia să gonească prin oraș

Ieri, după aproximativ două ore de la producerea accidentului soldat cu decesul unei femei și rănirea gravă a fetiței acesteia, un taximetrist sucevean a postat pe Facebook o „povestioară”. În „peripețiile sale”, personaj era chiar șoferul de la volanul mașinii care a provocat tragedia din fața Tribunalului Suceava.

Bărbatul a menționat, în postarea sa, faptul că a avut de vreo două ori contact cu Iulian Chetrariu. De fiecare dată Iulian ar fi avut un „stil de condus” dăunător traficului rutier și punând în pericol viețile cetățenilor.

„De 2 ori m-am intalnit cu bulangiul asta prin trafic si numai figuri si impresii... inclusiv slalom printre masini... o data m-am sicanat cu el si am vrut sa ii rup capul... dar a scapat ca aveam client...”, a postat pe pagina sa de Facebook taximetristul Laur C..

Laur C. a primit la postarea sa un comentariu destul de „hazliu”, dar în același timp destul de potrivit caracterizării sucevenilor. Sucevenii țin de reputația de „șofer”, crezându-se mai „șoferi” decât alții.

„Suceveanului mai bine ii zici că f'te prost decât că conduce prost”, a comentat la postarea respectivă Daniel P.

Iulian Chetrariu (26 de ani), din comuna Mitocu Dragomirnei, a gonit în viteză pe bulevardul principal al orașului Suceava și a omorât o femeie pe o trecere de pietoni. În urma accidentului, copilul femeii a fost rănit grav, ajungând la spital în comă. 

Din postarea de pe Facebook a lui Laur C., deducem faptul că Iulian Chetrariu așa obișnuia să conducă. Cu toate că tânărul a declarat că are permis de aproximativ un an de zile, nu ținea minte prea multe lucruri despre regulile de circulație.

 

Adauga comentariu