Thermonet îi lasă pe sucevenii din trei cartiere fără apă caldă. Furnizarea apei calde ar trebui să fie reluată vineri

Astăzi, 22 septembrie 2021, pe la ora 15.00, reprezentanții Thermonet Suceava au anunțat pe pagina lor de Facebook faptul că mâine îi vor lăsa pe sucevenii din trei cartiere fără apă caldă.

„Vă informăm că joi 23.09.2021, începând cu ora 8.00 se va întrerupe alimentarea cu apă caldă menajeră a clienților situați în următoarele zone:

  • Zamca: PT Zamca 1, PT Zamca 3, PT Zamca 4, PT Zamca 5, PT Liceul Alimentar;
  • G. Enescu: PT Enescu 4/1(inclusiv Liceul Sportiv), PT Enescu 4/3, PT Enescu 4/3/2 (inclusiv Grădinița "Guliver"), PT Enescu 1, PT Enescu 2 (inclusiv Școala 4), PT Enescu 4/2;
  • Obcini: PT Obcini 1, PT Obcini 2 (Inclusiv Școala "Ion Creanga"), PT Obcini 3, PT Obcini 4, PT ANL Metro.

Această oprire este cauzată de o avarie apărută pe Magistrala 2 în zona <Belvedere>!
Mai pot fi afectate pe perioade scurte de timp: - PT TRC (inclusiv Colegiul <Mihai Eminescu>), PT Zamca 2 și PT Intersecție!
Estimăm că vom relua funizarea apei calde menajere în cursul zilei de vineri, 24.09.2021!
Pentru clienții situați în celelalte zone din municipiul Suceava se va furniza apă caldă menajeră în regim normal.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că suntem preocupați în permanență de îmbunătățirea calității serviciilor pe care le prestăm iar lucrările de reparații se desfășoară cu maximă responsabilitate”, au scris cei de la Thermonet Suceava.

Trebuie să subliniem faptul că reprezentanții Thermonet Suceava nu au transmis acest „comunicat” și reprezentanților mass-media. Aceștia probabil voiau să îi surprindă neplăcut pe suceveni. 

Cei de la Thermonet Suceava au publicat această înștiințare doar pe pagina lor de Facebook, pagină urmărită doar de circa 800 de persoane.

 

Adauga comentariu