Toaletele publice sunt o himeră în municipiul Suceava

Ce faci dacă „dă necazul” peste tine în orașul Suceava și ești departe de casă? Dacă ești norocos și „te prinde” prin centrul Sucevei, toaletele din cele două parcări subterane pot fi soluția acestor probleme.  Nu mereu sunt curate sau dotate cu hârtie igienică și săpun, dar depinde de norocul fiecăruia.

Dar ce faci dacă nu te afli prea aproape de aceste toalete? Normal, folosești o toaletă publică.  Dar în momentul în care ajungi într-o astfel de toaletă, regreți că ți-ai pierdut timpul să cauți o astfel de „budă”. Aceste toalete publice sunt de cele mai multe ori batjocorite și îmbibate în aromă de fecale. 

Mi-aș dori să văd fața unui „costumat” al orașului înainte și după folosirea unei astfel de toalete publice.

În cartierele Obcini, George Enescu, Zamca, Burdujeni, Ițcani, Șcheia, dacă „te cheamă natura” singura rezolvare este chiar natura. Un boschet, un colț al unei clădiri sunt locurile unde se soluționează astfel de probleme. 

Toaleta pub-urilor, cât și ale celor mai obosite crâșme sunt alegeri pe care nu ai cum să le regreți.

Există și varianta de a apela un prieten, o rudă care locuiește pe raza zonei unde te afli.

De ce nu există toalete civilizate în acest oraș? Poate nu sunt suficienții banii pentru astfel de investiții. Primăria are mereu tot felul de „inițiative” și mai uită că ar trebui să lucreze în folosul societății și a cetățeanului...

sursa foto: vivafm.ro

 

Adauga comentariu