Toți polițiștii din Marginea au fost scoși „la treabă” de conducerea IPJ Suceava

În perioada 24 – 25 noiembrie 2018, întreg personalul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea a fost angrenat într-o amplă acțiune pentru prevenirea şi descurajarea faptelor de natură penală şi contravenţională, asigurarea vizibilităţii elementului poliţienesc în mediul stradal în scopul menţinerii climatului de siguranţă publică.

Au fost intensificate activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor comise cu violenţă în locațiile considerate cu grad de risc, au fost monitorizate și evaluate stările conflictuale, fiind asigurată prezenţa activă a efectivelor de poliţie pe căile de acces ce converg spre lăcaşurile de cult şi zonele de agrement.

În punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens au fost organizate filtre rutiere pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi blocajelor rutiere, dirijarea, fluidizarea şi controlul circulaţiei pe principalele căi de comunicaţie.       

S-a acționat în filtre fixe cu efective mărite cât și prin oprirea din mișcare a autovehiculelor care circulau din sens opus pe principalele artere de circulație cu risc accidentogen ridicat cât și pe străzile secundare, fiind intensificată colaborarea cu celelalte formaţiuni de poliţie, în scopul combaterii infracţionalităţii stradale.

În urma acțiunii organizate au fost date 25 de amenzi în valoare de 14.220 de lei și au fost constatate în flagrant patru infracțiuni la regimul rutier. 

Au fost testați cu aparatul etilotest peste 50 de șoferi auto și au fost reținute patru permise de conducere.

De asemenea, în cadrul acțiunii au fost confiscate lemne și o autoutilitară în valoare de peste 4000 de euro.

Adauga comentariu