Tragedie pe o autostradă din Germania. Patronul unei firme de transport din Suceava, cumnatul său și un pasager au murit după ce duba în care se aflau s-a izbit într-un TIR

Un şofer român, patron al unei firmei de transport din județul Suceava a murit, ieri, 25 martie 2021, într-un cumplit accident rutier produs pe autostrada A6 în Germania, în zona oraşului Nurnberg. Alături de el a decedat pe loc încă o persoană, care ar fi chiar cumnatul său, se arată în Știri Diaspora.

Cătălin era căsătorit și avea doi copii, o fetiță și un băiat de trei ani. Alte două persoane, aflate pe locurile din spate ale dubei, au fost rănite grav,  fiind transportate de urgenţă la spital cu elicopterele medicale. Potrivit unor surse, unul dintre aceștia ar fi decedat ulterior.

Pompierii s-au chinuit zeci de minute să îi scoată pe aceştia din fiarele contorsionate ale dubiţei.

Potrivit informațiilor furnizate de polițiști, o autoutilitară a intrat cu foarte mare viteză într-un TIR, probabil din cauza neatenției. Din câte se pare, TIR-ul din față frânase pentru că urma un blocaj rutier. Oamenii legii aflați la fața locului deviază circulația. Circulația pe autostradă este blocată la această oră și probabil nu se va circula în zonă alte câteva ore de acum înainte. 

Traficul rutier pe autostrada A6 a fost blocat timp de câteva ore, perioadă în care pompierii şi medicii au intervenit pentru a-i salva pe bărbaţii striviţi în autoutilitară.

Înaintea tragediei, Cătălin A., patronul firmei de transport, a anunțat că următoarea plecare din România către Franța, Austria și Germania avea să aibă loc miercuri, 24 martie, urmând să se întoarcă în România sâmbătă, 27 martie. Compania asigura și transport mărfuri și de persoane în Anglia, Germania, Austria, Belgia și Franța.

sursa material: stiridiaspora.ro

Adauga comentariu