Tragedie produsă în Gara Burdujeni, unde o minoră de 15 ani a murit electrocutată pe un vagon de marfă. Un tânăr a ajuns și el cu arsuri la spital

Două persoane au fost electrocutate, în Gara Burdujeni, din municipiul Suceava. Incidentul a fost anunțat prin 112, azi dimineață, în jurul orei 03.40.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari suceveni, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava (SAJ).

Salvatorilor au găsit, între linii, în dreptul peronului gării, un tânăr în vârstă de 20 de ani. Rănitul era conștient și cooperant, dar prezenta arsuri la nivelul feței, pe o mână și pe un picior, precum și urme de intrare și ieșire a unui arc electric.

De asemenea, deasupra unui vagon de marfă, staționat pe linia 15, se afla o altă victimă, de sex feminin, aceasta fiind, din nefericire, carbonizată.

Tânărul rănit a fost preluat de către un echipaj SAJ, cu medic, și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Ulterior, acesta a fost trimis la Centrul de Arși din Iași.

„Tânărul electrocutat în vârstă de 20 de ani este stabil hemodinamic și respirator, prezintă arsuri faciale grad 1,2 și la nivelul palmei și plantei drepte mărci traumatice corespunzând locului de intrare și iesire al curentului electric. Pacientul este trimis pentru supraveghere și continuarea tratamentului la Centrul de Arși din Iași”, a declarat Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava.

Adauga comentariu