Transporturi ilegale de cherestea depistate de polițiștii din Vadu Moldovei

Ieri, în jurul orei 16.30, polițiștii din Vadu Moldovei au oprit, pe un drum din comuna Vadu Moldovei, un camion cu semiremorcă, condus de către Petrică C. (31 de ani), din orașul Frasin.

Semiremorca ar fi trebuit să fie încărcată cu 41,42 metri cubi de cherestea de rășinoase, conform avizului de însoțire emis la data de 3 februarie 2019. Punct de încărcare menționat era SC TIM TIMBER WOOD SRL, cu depozit în Rădăuți, iar punctul de descărcare menționat era SC RUSANESC SRL, municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman.

Reprezentanții Gărzii Forestiere Suceava au stabilit faptul că în semiremorcă se afla în plus cantitatea de 11,01 metri cubi de cherestea.

Cantitatea de 11,01 metri cubi de cherestea, în valoare de 7.035,39 lei, a fost consfiscată. Societatea SC TIM TIMBER WOOD SRL a fost amendată.

Tot ieri, aceeași patrulă de poliție a oprit pentru control, pe un drum din comuna Vadu Moldovei, un alt camion cu semiremorcă. La volanul camionului se afla Vasile G. (31 de ani ), din comuna Stulpicani. 

Conform avizului de însoțire emis la data de 3 februarie 2019, semiremorca ar fi trebuit să fie încărcată cu 41,55 metri cubi de cherestea de rășinoase. Punctul de încărcare menționat era SC CARPIN VALY SRL, cu depozit în Stulpicani, iar punctul de descărcare menționat era SC BAROC-LINE SRL, județul Ilfov.

Reprezentanții Gărzii Forestiere Suceava au stabilit faptul că în semiremorcă se afla în plus cantitatea de 0,95 metri cubi de cherestea.

Cantitatea de 0,95 metri cubi de cherestea, în valoare de 607,05 de lei, a fost confiscată. Societatea SC CARPIN VALY SRL a fost amendată.

sursa foto: opiniabuzau.ro

Adauga comentariu