Trecerile alb – roșii pentru pietoni vopsite în batjocură de clanul „Dorel”

Primăria municipiului Suceava a anunțat în urmă cu câteva zile faptul că pe raza orașului își vor face apariția 22 de treceri pentru pietoni ce vor fi „marcate cu material bicomponent roșu și alb”. Aceste treceri urmau să fie amplasate de la intrarea în Suceava din zona Metro, până la intersecția cu strada Petru Rareș/Mitropoliei.

Toate bune și frumoase. Trecerile roșii – albe au fost trasate, cel puțin o parte dintre ele. Dacă-și merită și banii vom vedea. Poate e scump, poate e ieftin, nu suntem specialiști în treceri pentru pietoni. După amenajarea primei treceri pentru pietoni, marcată cu roșu și alb, municipalitatea a anunțat că o astfel de trecere costă între 7.000 și 8.000 de lei. Poate s-a mai negociat prețul acestor treceri de pietoni, dacă nu aia e, suntem bogați. Cine mai are toaletă în valoare de 50.000 euro într-un bazar?

Trecerile au fost vopsite, dar unele arată cam jalnic. Muncitorii probabil că sunt din clanul „Dorel”. Trecerile pentru pietoni nu sunt complete, de pare că s-a furat material, cum se obișnuiește pe fiecare șantier.

Deci era vorba că trecerile dinspre zona Metro până la intersecția cu strada Petru Rareș/Mitropolia să fie toate vopsite, nu? Care este explicația trecerii pentru pietoni din intersecția ce duce la Ipotești, care a „scăpat de vopsit”? Ce are trecerea asta? Și culmea este că, o altă trecere, din față de la Dom Polski a fost vopsită. 

Alte treceri pentru pietoni sunt ca un pian fără o clapă.  Așa e modelul?

Adauga comentariu