Trecerile pentru pietoni din Suceava continuă să fie un adevărat pericol taman pentru pietoni

Trecerile pentru pietoni din municipiul Suceava continuă să fie un adevărat pericol pentru cei care se încumetă să traverseze pe ele. Zilele trecute, jandarmerița Irina – Cristina Airinei a fost spulberată pe trecerea de pietoni din fața Tribunalului din Suceava. Din nefericire, femeia a decedat, iar fiica sa în vârstă de un an și șase ani este în comă la spital.

La data de 15 noiembrie 2018, pe la ora 18.00, o suceveancă, de 34 de ani, în timp ce conducea mașina pe strada Mihai Viteazul din municipiul Suceava, a surprins și accidentat ușor un bărbat, de 80 de ani, localnic, angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni.

Bătrânul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, șoferiței i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Amintim că Iulian Chetrariu, șoferul care a ucis-o pe Irina Cristina Airinei (40 de ani) și a băgat în comă copilul acesteia pe trecerea de pietoni în fața Tribunalului din Suceava, a fost reținut în aseară pentru 24 de ore

Individul domiciliat în comuna Mitocu Dragomirnei, se afla la volanul autoturismului marca Audi. Din cauza vitezei, a neatenției și a lipsei de experiență, acesta a izbit-o violent pe femeia care se deplasa, regulamentar pe trecerea de pietoni, cu căruciorul în care își avea fiica în vârstă de un an și șase luni.

Tânărul a declarat în urma accidentului că îi pare foarte rău de cele produse, încercând să povestească întreaga scenă.

Comentarii

Camelia

16.11.2018 19:09

De preotul care era beat la volan și a omorît o persoană si alte două le.a accidentat de ce nu se mediatizeaza?Sau s-a inchis deja cazul?

Lavinia

17.11.2018 08:54

S-a mediatizat...sa dat si la acces direct si la stiri...

Adauga comentariu