A trecut un an de la atacul cu bolovani asupra activistului de mediu Daniel Bodnar. Acesta susține că autoritățile bat pasul pe loc și încă nu au audiat toate persoanele implicate:„Autoritățile statului și politicienii susțin Mafia Lemnului”

Astăzi, după un an și o zi de la momentul în care activistul de mediu Daniel Bodnar a fost la un pas de a-și pierde vederea după ce a fost atacat cu pietre de angajații unui gater din Mălini, tânărul și-a exprimat nemulțimirile privind activitatea autorităților în acest caz. Conform acestuia, până în prezent nu ar fi fost audiate toate persoanele aflate în curtea din care erau aruncate pietre spre activistul de mediu, iar cercetările bat pasul pe loc.

Nu trebuie uitat faptul că respectivul atac asupra activistului de mediu ar fi putut fi evitat. Înainte cu circa 15 minute ca Bodnar să fie atacat cu bolovani, un echipaj de poliție a trecut cu girofarul aprins pe lângă activistul de mediu care urmărea două camioane suspecte încărcate cu lemne. În încercarea de a oprit autospeciala MAI, Bodnar a încetinit viteza de deplasare, a pus pe avarii, le-a dat flash-uri din faruri și i-a claxonat pe oamenii legii, dar aceștia nici măcar nu au dat impresia că ar vrea să afle motivul pentru care un participat la traficul rutier le dă semnale disperate.

„A trecut un an…

Ce am învățat în tot acest timp este că autoritățile statului și politicienii susțin și ÎMPART prada cu cei din Mafia Lemnului!
Suceava, împreună cu instituțiile sale este un județ supus aproape total baronului Gheorghe Flutur zis și ,,Drujba Bucovinei”.
Necazurile mele au început în momentul în care am intrat în <zona roșie> a mafiei lemnului: Malini, Bogdănești, Vadu Moldovei, etc.
Pe lângă Flutur, în spatele acestor ticăloși se află fostul procuror pușcăriaș, acum avocat Dumitru Dâmbu, cel care mi-a și transmis prin interpuși că se ocupă de mine…
Când hoții de aer au în spate politicieni influenți, procurori de calibrul lui Dâmbu sau fost ofițer de informații (UM 0215) care controlează și țin spatele mafiei, ce mai putem face noi? Ei dețin firmele și le controlează prin rude sau prieteni!
Citația de la DIICOT Suceava, are legătură tot cu ei! Soția șefului DIICOT lucrează la Direcția Silvică Suceava!
Au trecut aproape 3 luni de zile de la acea citație, au refuzat să mă audieze și nu au răspuns nici avocatului care a făcut solicitare!
Corupția generalizată din Județul Suceava este rezultatul incompetenței și lăcomiei celor care au fost puși să vegheze la bunul mers al societății.
Sunt mândru și totodată furios și revoltat că am fost acuzat eronat și pus pe drumuri chiar de autoritățile care trebuiau să facă DREPTATE, care dovedesc cu fiecare zi care trece că sunt în slujba mafiei!
Nu am puterea fizică să mai lupt acum cu ei. Lupt mult la recuperare pentru că vreau să revin pe picioarele mele cât mai curând, iar Jihadul împotriva hoților de lemn și al corupților abia urmează!
Întotdeauna am luptat pentru o Justiție corectă, pentru independența procurorilor și a polițiștilor și îi felicit din tot sufletul pe cei care își fac treaba”, a spus Daniel Bodnar pe profilul său de Facebook.


Vă amintim faptul că în seara de 9 decembrie 2020, activistul de mediu Daniel Bodnar a fost atacat de către niște indivizi care își câștigă existența făcând afaceri cu lemne, mai mult sau mai puțin legale. La acea dată, rădăuțeanul s-a angajat în urmărirea a două camioane suspecte încărcate cu lemne. La un moment dat, Bodnar a ajuns în fața unui gater de pe raza localității Cornu Luncii din comuna Mălini. În respectiva curte au intrat camionele încărcate cu material lemnos.

Activistul de mediu a sunat la 112 și a așteptat Poliția în mașină, în fața porții gaterului respectiv. Cât timp Bodnar aștepta Poliția, mai multe persoane au năvălit asupra autoturismului în care se afla rădăuțeanul și au atacat-o cu pietre mari. În urma ploii cu bolovani, mașina în care se afla Bodnar a fost avariată, iar un geam a fost spart. Cioburile rezultate l-au lovit pe Daniel Bodnar în zona feței provocându-i mai multe răni.

MINUTUL 07.50

Imediat, fără a-i mai aștepta pe polițiști la fața locului, activistul de mediu s-a pus în mișcare îndreptându-se spre Spitalul din Municipiul Fălticeni. În cele din urmă, activistul de mediu a fost trimis la Spitalul Județean Suceava pentru a fi supus unei analize pentru a se stabili dacă i-au ajuns cioburi în ochi.

Trebuie amintit faptul că aceeași seară mașina în care se afla Daniel Bodnar a fost împinsă intenționat într-un parapet. Și în acea seară activistul de mediu urmărea un camion suspicios încărcat cu lemne.


 

SITUAȚIE DISPERATĂ, MĂSURI DISPERATE

VIDEO Daniel Bodnar și-a dus familia în străinătate pentru a o proteja de mafia lemnului care continuă să-l atace:„Le-am dus afară din țară pe soție și pe fetiță pentru că nu le-am simțit în siguranță”


POLITICIENII AU FĂCUT OCHI

Ministrul Marcel Vela și-a amintit de Daniel Bodnar înainte de a se pune la somn. Politicianul susține că îl va sprijini în totalitate pe activistul de mediu sucevean: „L-am felicitat pentru implicare, pentru că este un patriot care își iubește țara”

Ce spune ministrul Marcel Vela după ce activistul de mediu Daniel Bodnar a fost atacat cu pietre: "Vinovații vor fi imediat sancționați"

Mai bine mai târziu decât niciodată. Prefectul Sucevei a aflat într-un sfârșit despre activistul de mediu Daniel Bodnar și a hotărât să facă o ședință cu toți șefii MAI din Suceava


ULTIMUL ATAC

„Panterele” Spitalului Județean Suceava au fost trimise să întrerupă un interviu cu activistul de mediu Daniel Bodnar, victimă din nou a mafiei lemnului: „Când vine Flutur am voie să filmez?”

Ultima acțiune a lui Daniel Bodnar s-a lăsat cu vărsare de sânge. Activistul de mediu a ajuns la spital după ce a fost atacat în fața unui gater din Mălini


REPLICILE MAFIEI LEMNULUI

Coincidență sau nu? Mașina în care se afla Daniel Bodnar a fost împinsă într-un parapet chiar de către fiul patronului al cărui camion încărcat cu lemne era urmărit de activistul de mediu

Mafia lemnului recidivează. Mașina activistului de mediu Daniel Bodnar atacată la Vicovu de Jos

Momentul în care un activist de mediu apropiat de-al lui Daniel Bodnar este atacat cu toporul

Șoferul Mercedesului care l-a lovit în trafic pe activistul de mediu Daniel Bodnar a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile și a fost amendat cu 870 de lei

Amenințări cu moartea transmise live! Un vicovean autointitulat „interlopul din Bivolărie” a anunțat că va veni acasă de sărbători pentru a-l omorî pe Daniel Bodnar: „Eu pe loc îi tai capul” „Da, îl omor, mi se rupe”

Hoții de lemne au început atacurile împotriva lui Daniel Bodnar. Mașina activistului de mediu și casa socrilor acestuia au fost distruse aseară

Aflat sub control judiciar, „necăjitul” cu Jaguar, care l-a bătut pe Daniel Bodnar, se laudă că a făcut foarte ușor rost de bani pentru a-și cumpăra mașina: „Jegule am muncit pentru ia aproape o săptămână”

 

 

Adauga comentariu