Trei adolescenți prinși la furat au fost amendați pentru că nu aveau asupra lor declarație pe propria răspundere

La data de 6 aprilie 2020, pe la ora 01.20, Secția nr.2 de Poliție Rurală Ipotești a fost anunțată telefonic de către agentul pază în cadrul Primăriei comunei Ipotești despre faptul că în curtea unui localnic se află mai multe persoane care au pătruns în interior cu intenția de a sustrage bunuri.

Polițiștii deplasați la fața locului au găsit în curtea casei nelocuite trei tineri care au încercat să fugă însă au fost prinși.

Cu această ocazie s-a stabilit că aceștia se numesc Alin C. (17 ani), Marin S. (15 ani) și Luigino S. (15 ani), toți din comuna Ipotești. Din primele cercetări a reieșit că cei trei tineri au pătruns în curtea locuinței, în atelierul de tâmplărie, au căutat bunuri pentru a le sustrage însă nu au reușit să fure nimic deoarece au fost prinși de polițiști.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „tentativă la comiterea infracțiunii de furt calificat”.

Totodată, cei trei adolescenți au fost amendați cu câte 1.000 de lei pentru că nu aveau asupra lor declarație pe propria răspundere.

 

Adauga comentariu