Trei angajați ai Primăriei Suceava vor petrece patru nopți în Irlanda, pe banii contribuabililor

Conform SEAP, Primăria municipiului Suceava a atribuit direct un contract în valoare de 12.140 de lei (2.455,45 euro), fără TVA, pentru „servicii de transport, asigurare medicală și cazare pentru deplasare la Limerick, Irlanda”.

Descrierea achiziției este următoarea: „SERVICII DE TRANSPORT, ASIGURARE MEDICALĂ ȘI CAZARE, pentru 3 persoane, în perioada 29 mai - 02 iunie, la Limerick, Irlanda, după cum urmează: TRANSPORT pentru 3 persoane: 1. Suceava – Dublin, Irlanda, transport cu avionul, clasa economic, în data de 29.05.2022; 2. Dublin, Irlanda – Suceava, transport cu avionul, clasa economic, în data de 02.06.2022; 3. Transfer 3 persoane pe următoarele rute: a. Aeroport Dublin – hotel; b. Transport tren Dublin – Limerick; c. Transport autobuz Limerick – Dublin. ASIGURARE MEDICALĂ pentru 3 persoane pe toată perioada călătoriei. CAZARE în hotel de minim 2 stele, 3 camere regim single, 4 nopți, din care 1 noapte în Dublin - Irlanda, 29 – 30 mai 2022 și 3 nopți în Limerick – Irlanda 30 mai – 2 iunie 2022”.

Firma care va presta aceste servicii este SC Access Travel SRL, din municipiul Suceava. La administratorii firmei este trecută Magdalena Elena Grădinariu. La asociații firmei sunt trecute Magdalena Maria Grădinariu și Elena Grădinariu.

Domeniul de activitate preponderent al firmei este „activitati ale tur-operatorilor”.

Vă amintim faptul că în luna martie Ziar de Suceava vă arăta faptul că, pe banii contribuabililor suceveni, Primăria Suceava și-a trimis cinci angajați la Paris (peste 6.000 euro) și doi în Estonia (peste 1.500 euro). La începutul lunii aprilie 2022, cinci angajați ai Primăriei Suceava au petrecut cinci zile în Milano.

Adauga comentariu