Trei cazuri de bărbați spânzurați înregistrate în două zile. Doar unul a putut fi salvat

În ultimele două zile, pe raza județului Suceava au fost descoperiți doi bărbați care s-au omorât spânzurându-se și unul care a încercat să își pună capăt zilelor în același mod.

La data de 25 mai 2022, în jurul orei 22.30, o femeie și-a găsit socrul spânzurat în uscătorul comun de la etajul IV al unei scări de bloc din municipiul Suceava.

În acea zi, pe la ora 13.30, femeia a plecat la serviciu și l-a lăsat în apartament pe socrul său. Când femeia s-a întors acasă a observat că bărbatul de 78 de ani nu se afla în interior. Aceasta a luat cheile de la uscător de pe cuier și a încercat ușa uscătorului și a constatat că yala ușii era închisă și neasigurată. Totuși, un obiect bloca deschiderea ușii. Aceasta a împins ușa cu putere și a băgat capul între crăpătura dintre toc și ușă. În acel moment, femeia și-a văzut socrul în poziția ghemuit, având în jurul gâtului o frânghie.

 

Femeia a stricat pe socrul său de mai multe ori, dar nu a primit niciun răspuns. Bărbatul era decedat. 

La fața locului a ajuns un echipaj SAJ Suceava care a constatat decesul bătrânului.

Conform femeii, bătrânul suferea de mai multe afecțiuni, motiv pentru care urma un tratament medicamentos. În ultimele luni, bărbatul i-ar fi spus nurorii sale că se va sinucide, fără a preciza un motiv.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

Ieri, în jurul orei 16.30, un bărbat din Vatra Dornei a găsit o persoană spânzurată în apartamentul pe care l-a închiriat și în care urma să se mute. Când acesta s-a deplasat la apartamentul în cauză pentru a schimba butucul de la ușă, a intrat în locuință și a simțit un miros puternic de putrefacție. 

Bărbatul a găsit în baie cadavrul unui bărbat ștrangulat cu furtunul de la duș.

Înainte ca noul chiriaș să se mute în respectivul apartament, locuința a fost închiriată de către un bărbat în vârstă de 66 de ani, localnic.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, moarte suspectă.

Tot ieri, în jurul orei 22.30, un bărbat din Mitocu Dragomirnei a sunat la 112 și a anunțat că a găsit o persoană spânzurată la o stână aflată între Mitocu Dragomirnei și Dragomirna.

Apelantul a fost înștiințat despre acest eveniment de către mai multe persoane care îngrijesc o turmă de oi. Bărbatul care s-a spânzurat era ciobanul de la stâna apelantului.

Proprietarul stânei a tăiat funia de la un balot, cu care ciobanul se legase de gât și a încercat să se spânzure. Pe urmă, victima, care respira, a fost stropită cu apă și și-a revenit. 

Echipajul medical ajuns la fața locului i-a acordat victimei îngrijiri medicale la fața locului.

Ciobanul a fost întrebat de ce a încercat să se spânzure. Acesta a spus că nu mai suporta gândul că s-a despărțit de concubina sa.

Acesta a fost transportat la UPU Suceava.

 

Adauga comentariu