Trei contrabandiști care alimentau cu țigări piața neagră din Suceava au fost reținuți în urma unor percheziții făcute de polițiști

Ieri, polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale, împreună cu jandarmii, au făcut mai multe percheziții domiciliare, șase pe raza județului Suceava și una pe raza județului Neamț.

În urma perchezițiilor desfășurate care au vizat domiciliile și locațiile folosite ca spații de depozitare de către mai multe persoane implicate în contrabanda cu țigări și care alimentau piața neagră din municipiul Suceava și nu numai, au fost descoperite și confiscate 5.638 de pachete cu țigări, precum și alte bunuri.

rei dintre suspecți, respectiv Ion Popovici, Vasile Hapenciuc și Dorin Golofca au fost duși la sediul poliției pentru audieri. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și astăzi urmau să fie prezentați unității de parchet pentru luarea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Adauga comentariu