Trei femei rănite într-un accident rutier produs în Rădăuți

Ieri, în jurul orei 15.00, Ionel S. (23 de ani), din comuna Burla, se afla la volanul unui autoturism marca BMW, cu numere de Anglia, pe care îl conducea pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuți, dinspre comuna Marginea spre centrul Rădăuțiului.

La un moment dat, tânărul a încercat să depășească un alt autoturism, dar deoarece nu s-a asigurat corespunzător s-a izbit într-o mașină, marca Toyota, care venea din sensul opus.

La volanul autoturismului marca Toyota se afla Adriana - Elena L. (28 de ani), din comuna Marginea.

În urma accidentului, Toyota a fost aruncată într-un copac de pe marginea drumului, iar BMW-ul a rămas pe drum, întors invers față de direcția inițială.

Din accindent a rezultat rănirea a trei persoane. Adriana - Elena L., Georgeta H. (52 de ani), din comuna Sucevița, pasageră al autoturismului Toyota și Maria N. (18 ani), din comuna Marginea, pasageră al BMW-ului, s-au ales cu răni în urma impactului.

Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul din Rădăuți, unde au fost examinate de către medici.

Adriana - Elena L. a fost diagnosticată cu „contuzii genunchi bilateral”. 

Georgeta H. a fost diagnosticată cu „contuzie humerus drept”.

Maria N. a fost diagnosticată cu „ contuzie genunchi stâng”.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Celor doi li s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma cercetărilor, Ionel S. este considerat vinovat de producerea accidentului deoarece s-a angajat neregulamentar în depășire.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu