Trei hoți care au dat o spargere la un magazin de telefoane din Marginea au fost reținuți de polițiști

La data de 31 octombrie 2020, la ora 09.20, polițiștii din Marginea au primit o plângere din partea unui localnic cu privire la faptul că hoții au furat mai multe bunuri, dintr-un magazin de telefoane.

Reclamantul a povestit faptul că, în dimineața zilei de 31 octombrie a.c., în jurul orei 09.30, a fost anunțat de către tatăl său, că i-a fost spart magazinul de reparații telefoane. Ulterior, bărbatul s-a deplasat la locul menționat, unde a constatat că ușa a fost forțată, iar din interior, hoții au furat două telefoane mobile, un smartwatch, o cască bluetooth și un încărcător pentru telefon, creând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.000 de euro.

În urma investigațiilor făcute de polițiști a fost depistat pe raza comunei Marginea autoturismul Audi condus de Cătălin Crișan, din comuna Sucevița.

Acesta a declarat faptul că, în seara zilei de 30 octombrie 2020, în jurul orei 22.30, s-a întâlnit cu Toader – Vasilică Bolea și Florin Manolea, ambii din comuna Marginea, pe care i-a dus cu mașina în zona pieței din comuna Marginea, unde cei doi au coborât, iar după aproximativ 45 de minute, s-au întors și au spus că au pătruns fără drept în incinta un service de telefoane, de unde au furat două telefoane mobile, un smartwatch, o cască Bluetooth și un încărcător pentru telefon. Aceștia s-au deplasat cu autoturismul pe raza comunei Marginea, în zona „Satul Nou” pe strada Dealul Fătului, unde sub un podeț, Florin Manolea a ascuns unul dintre telefoanele furate, după care s-au deplasat la domiciliile lor.

Toader – Vasilică Bolea și Florin Manolea au fost găsiți pe raza comunei Marginea și au recunoscut comiterea infracțiunii predând un telefon, casca bluetoooth și încărcătorul. Smartwach-ul a fost distrus, iar împreună cu celălalt telefon mobil, au fost aruncate după un gard.

Cei trei hoți au fost reținuți pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

 

Adauga comentariu