Trei indivizi au ajuns în arestul IPJ Suceava după ce l-au bătut pe un bărbat într-o benzinărie din Cârlibaba

Duminică, 10 iulie 2022, printr-un apel la 112, un bărbat i-a anunțat pe polițiștii din Vatra Dornei despre faptul că a fost bătut în zona unei stații de alimentare cu carburanți din comuna Cârlibaba.

În urma verificărilor efectuate și a discuțiilor purtate cu persoana vătămată, un bărbat din comuna Fundu Moldovei, s-a constatat faptul că în ziua respectivă, în jurul orei 19.05, acesta se afla împreună cu trei prieteni la o terasă din comuna Cârlibaba, judeţul Suceava. Pe aceeaşi terasă, la o altă masă, se aflau alte trei persoane. Bărbatul din comuna Fundu Moldovei a intrat într-un conflict cu aceștia și ulterior a fost lovit. 

Polițiștii au întocmit dosar penal și au continuat cercetările, victima fiind prezentată la Serviciul de Medicină Legală Suceava în vederea examinării, stabilindu-se că prezintă mai multe echimoze și contuzii ce pot necesita circa 10 zile îngrijiri medicale.

Pe parcursul cercetărilor au fost audiați mai mulți martori și s-a administrat material probator, rezultând că la comiterea faptei au participat trei agresori, respectiv trei bărbați din comuna Cârlibaba.

Față de cei trei autori, s-a dispus extinderea urmăririi penale pentru infracțiunea de „tulburare a ordinii și liniștii publice”, iar în continuare s-a dispus reținerea acestora pentru 24 de ore.

Cei trei inculpați au fost introduși în arestul IPJ Suceava.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Agresorii sunt Andrei Șeșureac, Cosmin Șeșureac și Pavel Doboș.

Adauga comentariu