Trei indivizi care au violat o minoră beată au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile faţă de Nicolae Căilean, Mihai Sergiu Solomon și Alex Gabriel Curcă, care au fost reţinute pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de „viol”.

În noaptea de 13 spre 14 aprilie 2022, cei trei indivizi au profitat de faptul că o minoră se afla în stare avansată de ebrietate, au dezbrăcat-o și au întreținut, fiecare, concomitent, raporturi sexuale normale și acte sexuale orale cu copila. Din cauza stării avansate de ebrietate, copila nu și-a putut exprima voința.

Totul s-a petrecut pe raza localității

„Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

 

Adauga comentariu