Trei persoane au murit în casă, în județul Suceava, în acest început de săptămână

Ieri, în jurul orei 17.30, polițiștii din Suceava au fost anunțați despre faptul că Verginia A. (86 de ani), din municipiul Suceava, nu răspunde la telefon, existând suspiciunea că ar fi decedată în casă.

La fața locului s-a dus un echipaj al pompierilor care a forțat geamul bucătăriei de la garsoniera aflată la parter. Când aceștia au intrat în casă, au găsit-o pe Verginia A., decedată, întinsă pe pat. Deoarece cheia era în butucul ușii pe interior, nepotul, care a sunat la 112, nu putea deschide ușa cu cheia.

Ultima dată, femeia decedată a fost vizitată de către o verișoară de a sa, la data de 20 ianuarie 2019, pe la ora 16.00.

Pe cadavru nu existau urme de violență. Corpul neînsuflețit a fost depus la morga Spitalului Județean Suceava, pentru efectuarea necropsiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

 

După câteva ore, pe la 19.30. polițiștii din Broșteni au fost anunțați despre faptul că Lucreția Ț. (74 de ani), din orașul Broșteni, a decedat în urma unui atac cerebral.

La fața locului a fost identificat trupul neînsuflețit al Lucreției Ț., care nu prezența urme de violență pe corp. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului din Vatra Dornei pentru efectuarea necropsiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

 

În aceeași zi, în jurul orei 21.00, polițiștii din Vadu Moldovei au fost anunțați, de către medicul de la Dispensarul Uman Boroaia, despre faptul că Ioan C. (50 de ani) a decedat la domiciliul, în comuna Boroaia.

La data de 21 ianuarie 2019, pe la ora 14.00, Ioan C. a fost găsit de către fiica sa, căzut în curtea casei pe zăpadă. În acel moment, bărbatul era beat, dar conștient.  Cu ajutorul unui vecin, fiica bărbatului l-a dus pe tatăl său în casă și l-a așezat pe un pat în bucătărie.

În jurul orei 17.00, Viorica C., soția bărbatului, s-a întors acasă și a văzut că Ioan C. doarme. Pe la ora 20, femeia a observat că soțul său nu mai respiră și a sunat la 112. Echipajul ambulanței ajunse la fața locului, a constatat decesul bărbatului.

În momentul în care echipajul de cercetare a ajuns la fața locului, cadavrul se afla pe un pat în bucătăria casei. Pe corpul neînsuflețit nu existau urme de violență.

Membrii familiei și apropiații au spus că decedatul acuza probleme cu tensiunea arterială, dar nu a fost niciodata la un medic pentru control.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului din Fălticeni pentru efectuarea necropsiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

 

sursa foto: dcnews.ro

Adauga comentariu