Trei polițiști suceveni au prins, în mai puțin de 30 de minute, o tânără care a furat 7.500 de lei

Ieri, în jurul orei 12.00, administratorul unui magazin de telefoane i-a anunțat pe polițiștii din Burdujeni despre faptul că o persoană necunoscută a furat din interiorul magazinului suma de 7.500 lei.

Polițiștii ajunși la fața locului au discutat cu apelanta, astfel au aflat că o femeie a furat de sub tejgheaua magazinului suma de 7.500 de lei.

La scurt timp, oamenii legii, agentul șef Ciprian Bercea, agentul principal Mihai Apetrei și agentul șef - principal Nicolae Vlad, au reușit să dea de urma hoaței, respectiv Marina Nedelea (23 de ani), din municipiul Suceava. Cei trei polițiști fac parte din cadrul Secției de Poliție Urbană Burdujeni - Suceava. Aceștia au prins-o pe tânăra hoață în aproximativ 30 de minute de la comiterea faptei.

Marina Nedelea a spus polițiștilor că este însărcinată, doar că nu este înscrisă în evidențele niciunui medic. Tânăra nu avea documente care să ateste faptul că este însărcinată.

Prejudiciul de 7.500 de lei a fost recuperat în totalitate. Acesta a fost predat reprezentantului societății SC Cellular-One SRL - partener Orange România.

Marina Nedelea a fost dusă la un medic pentru efectuarea unei examinări medicale. Medicul specialist ginecolog din cadrul Spitalului Județean Suceava a constatat faptul că tânăra este însărcinată de opt săptămâni și patru zile.

Procurorul de caz consideră că Marina Nedelea ar trebui să fie cercetată în stare de libertate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „furt”.

sursa foto: www.ziaruldeiasi.ro

Adauga comentariu