Trei primari PSD din județul Suceava au trecut de partea PNL. Doi dintre ei sunt cunoscuți ca fiind traseiști politici

Trei primari din județul Suceava, care au fost aleși la ultimele alegeri locale fiind membri ai Partidului Social Democrat, au trecut de partea Partidului Național Liberal, dintr-un foc. 

Cei trei primari sunt Eduard Dziminschi (primarul comunei Moara), Marinel Bălan (primarul orașului Frasin) și Eduard Wendling (primarul comunei Păltinoasa). Ultimii doi menționați au fost de partea PNL-ului , pe urmă au trecut de partea PSD-ului, iar acum, cu ocazia alegerilor locale din 2020 au trecut din nou de partea PNL-ului.

 

Comentarii

PRIM ARUL

09.08.2020 21:30

omul este supus greselilor. fiecare cu bune si cu rele, cu slabiciunile lui. cand insa, in caracterul omului isi face loc tradarea, acesta este un lucru cu adevarat mizerabil. si mai grav decat atat, cu toate ca toti colcaie ca membri in partidul banului, chiar si asa se tradeaza unii pe altii. desi iuda a tradat si a ramas cel mai nenorocit exemplu peste secole, uite ca inca sunt unii care se bucura de tradarile pe care le fac. degeaba numiti tradarea ca fiind traseism. tot tradare este. si cine a tradat odata, va mai trada, iar plata pentru tradare este decat una. chiar cei care s-au folosit de tradatori au spus: iubim tradarea, dar uram tradatorii. tradarea este ca un fruct dulce la prima muscatura, dar amar pana la sfarsit.
oare de ce atata incrancenare si tradari? oficial pt. binele comunitatii, neoficial doar pt. interesul personal, interesul de gasca, pt. bani si putere, si pt. a scapa de diverse dosare, desigur. n-au inteles nimic, saracii de ei... vremelnici trecatori prin lume. dziminschi, saracul de el, si dupa patru ani de mandat de primar, tot pe dos poarta tricolorul. bun primar... pe alegatori ii mai poti plati sau fraieri, pe Dumnezeu, niciodata. unii atat au inteles din cuvantul de primar, ca ei tre sa fie primii pe comuna care traficheaza arul, adica pamanturile masurate in ari. multe sute de ari.

Adauga comentariu