Trei tentative de suicid comise din cauza decepției în dragoste

La data de 22 februarie 2019, la ora 12.51, polițiștii din Ipoteşti au fost anunțaţi despre faptul că la secția UPU a Spitalului Județean  Suceava s-a prezentat minora Loredana M. (17 ani), din comuna Udești, însoțită de bunica ei, deoarece în seara precedentă a înghițit mai multe pastile.

În urma verificărilor făcute de agenți s-a stabilit că în seara zilei de 21 februarie a.c., în jurul orei 21.30, adolescenta a avut unele certuri cu iubitul ei, acesta spuându-i că are intenția de a se despărți de ea. Din acest motiv, fata a înghițit șase capsule de Algocalmin și cinci pastile de Paracetamol, cu intenția de a-și șantaja emoțional iubitul. A doua zi, în timp ce era la școală, minorei i s-a făcut rău, a anunțat-o pe bunica sa despre cele întâmplate și împreună cu aceasta s-a deplasat la spital.

Medicii i-au stabilit diagnosticul preliminar „ingestie voluntară medicamentoasă”, fataa nerămânând internată.

Tot în aceeași zi, la ora 15.22, polițiștii din Preutești au fost anunțaţi despre faptul că Iulian B. (28 de ani), din comuna Dolhești, a înghițit mai multe feluri de pastile.

Din verificările agenților a reieșit că în cursul zilei de 22 februarie 2019, în jurul orei 13.00, tânărul s-a întors din satul Dolheștii Mici de la muncă, unde a vizitat-o și pe Carmen D. cu care are o relație, la domiciliul părinților săi din sat Dolheștii Mari. Din declarația Vioricăi B., mama acestuia, a reieșit faptul că fiul ei era vizibil supărat și a mers să doarmă în camera sa.

La scurt timp a venit în vizită, Iulia R. care a intrat în camera lui Iulian B., unde l-a observat pe acesta în pat conștient dar nu putea vorbi, moment în care a solicitat sprijinul unui echipaj medical.

Viorica B. a mai spus că soțul ei, Vasile B. urmează un tratament pentru inimă, observând că lipsesc mai multe pastile din punga unde erau depozitate.

Iulian B. a fost transportat la Spitalul municipal Fălticeni, după care a fost transferat la Spitalul Județean Suceava pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate, acesta fiind diagnosticat cu „intoxicație acută medicamentoasă voluntară”.

În seara zilei de 22 februarie 2019, la ora 21.25, polițiștii din Ipoteşti au fost anunțaţi prin 112 de către Florin S., din comuna Fîntînele, despe faptul că soţia lui, Maria S. (35 de ani), din aceeași localitate, a înghițit mai multe pastile.

În urma verificărilor făcute de agenți a reieșit că în seara zilei de 22 februarie a.c., pe la ora 20.30, femeia s-a certat cu soţul ei. Din acest motiv, Maria S. a înghițit 20 de capsule de Algocalmin, Paracetamol şi Paracetamol Sinus.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Suceava care i-au acordat îngrijiri medicale şi la cererea expresă a pacientei aceasta şi-a dat consimţământul de a nu fi transportată la UPU Suceava pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Cadrele medicale i-au stabilit diagnosticul preliminar „ingestie voluntară medicamentoasă”.

 

Adauga comentariu