Trei tineri au fost amendați pentru că se plimbau seara prin Suceava fără a purta mască și fără a avea declarații pe proprie răspundere la ei. Unul dintre indivizi trebuia să mai stea câteva ore în izolare la domiciliu

În seara de 2 spre 3 aprilie 2021, pe la ora 03.45, un echipaj de poliție a identificat în stația de Transport Public Local Policlinică, din municipiul Suceava, trei tineri care nu purtau mască de protecție în spațiul public.

Ilie H. (27 de ani), Gheorghe S. (21 de ani) și Valentin H. (27 de ani), toți din comuna Șerbăuți, nu aveau declarații pe proprie răspundere asupra lor.

Oamenii legii au verificat bazele de date și au constatat faptul că Ilie H. figurează carantinat pentru perioada 21 martie 2021 - 3 aprilie 2021. Deoarece individul nu se afla în izolare la domiciliu, pentru că nu purta mască de protecție, pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere și pentru că a refuzat să se legitimeze, polițiștii l-au amendat cu 2.500 de lei.

Ceilalți doi tineri au fost sancționați contravențional pentru că nu aveau mască de protecție și pentru că se plimbau după ora 22.00 fără a avea un motiv justificat, cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare.

 

 

    

Adauga comentariu