Trei tineri din Verești bătuți de rivalii din Dumbrăveni au fost amendați de polițiști pentru că au ieșit din casă după ora 23.00

La data de 14 noiembrie 2020, la ora 00.31, Secția 2 de Poliție Rurală Ipotești a fost anunțată despre faptul că la UPU Suceava s-au prezentat Alexandru T. (19 ani) și Răzvan I. (18 ani), ambii din comuna Dumbrăveni, care au solicitat îngrijiri medicale, declarând că au fost victimele unei agresiuni pe raza satului Bursuceni, comuna Verești.

În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a stabilit că, în seara zilei de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, cei doi tineri se deplasau împreună cu Adrian L. (17 ani), din comuna Verești, pe raza satului Corocăiești. La un moment dat, aceștia s-au întâlnit cu Mihai B., Marcel B. și Dumitru I.. Pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi, între cele două părți s-a iscat un conflict spontan în urma căruia tinerii s-au lovit reciproc.

Pe raza satului Corocăiești au fost depistați Mihai B., Marcel B. și Dumitru I., care au declarat faptul că, la data de 13 noiembrie 2020, în jurul orei 23.00, au fost loviți de către un grup de tineri din localitatea Dumbrăveni.

Întrucât nu-și justificau prezența în afara domiciliului între orele 23.00 – 05.00, toate persoanele implicate în incident au fost amendate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.

Adauga comentariu