Turiștii trebuie să scoată 2.000 de lei din buzunar pentru a-și petrecere sărbătorile de iarnă în Bucovina

Crăciunul și Revelionul în Bucovina trebuie programat din timp. Acum, la mijlocul lunii octombrie, foarte multe cabane și pensiuni sunt deja închiriate. Cine are de gând să-și facă sărbătorile de iarnă la unități de cazare din zonele turistice din Bucovina ar trebui să se intereseze și să închirieze cât mai repede. 

Cele mai multe rezervări s-au făcut deja la pensiuni și cabane, hotelurile fiind lăsate la urmă. Pentru cine își propune să se intereseze despre ofertele pentru Crăciun și Revelion trebuie să se încarce cu răbdare și calm deoarece se vor lovi de multe răspunsuri de genul: „Nu mai avem camere disponibile!”.

Pentru cine s-a mișcat repede și a făcut rezervare au putut beneficia de cabane, pensiuni sau chiar și case de vacanță oferite spre închiriere pe perioada sărbătorilor la prețuri chiar rentabile. Prețurile au pornit de la 2.000 de lei pentru rezervarea unei case de vacanță cu capacitatea de 11 persoane. Dar, astfel de „ponturi” au fost prinse tocmai din luna decembrie a anului precedent.

Hotelurile din zonele montane din județul Suceava vin cu oferte care cuprind chiar și tăierea porcului, împodobirea bradului, colindători. Ofertele hotelurilor care cuprind astfel de evenimente sunt în general pachete pentru doi adulți, patru zile, iar prețurile încep de la aproximativ 3.000 de lei per cameră dublă. Pentru rezervarea unui apartament cu capacitatea de două persoane, prețul poate porni de la 4.000 de lei.

Încă mai există unități de cazare cu camere disponibile pentru sărbătorile de iarnă.

Se pot găsi pensiuni cu tariful de 44 euro/ persoană/noapte pe perioada de patru nopți.

Pentru amatorii de sporturi de iarnă, le stau la dispoziție pârtiile de la Mălini, Gura Humorului, Vatra Dornei, dar mai nou și la Câmpulung Moldovenesc care va fi inaugurată anul acesta.

sursa foto: romania.directbooking.ro

Adauga comentariu