Ultima zi a comisarul-șef Hlaghi la conducerea SPCRPCIV Suceava. O femeie inspector de poliție a fost împuternicită să preia funcția

Astăzi, 7 iulie 2022, împuternicirea comisarului-șef Vasile Adrian Hlaghi pentru a îndeplini atribuţiile funcţiei de şef al Serviciului Permise și Înmatriculări Suceava a expirat. În aceste circumstanțe, prefectul Alexandru Moldovan a înaintat către Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule propunerea ca inspectorul de poliție Oana Melinte să fie împuternicită la conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Suceava începând cu data de 8 iulie 2022, până la ocuparea postului prin concurs.

„Facem precizarea că procedura de ocupare prin concurs a postului de șef al S.P.C.R.P.C.I.V. Suceava este demarată la nivelul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule, estimându-se a se derula până cel târziu la jumătatea lunii august a.c.”, a transmis Prefectura Suceava.

Vă amintim faptul că, zilele trecute, comisarul-șef Hlaghi a rămas fără permis de conducere pentru că gonea cu 102 km/h printr-o localitate din Bacău.

Adauga comentariu