Un adolescent a ajuns în arestul Poliției sucevene după ce a tâlhărit o femeie în apropierea spitalului din Câmpulung Moldovenesc

La data de 19 ianuarie 2020, la ora 06.15, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost anunțată de către paznicul la spitalului din localitate despre faptul că la ghereta unde își desfășoară activitatea s-a prezentat o femeie care susține că i-a fost furată poșeta în apropierea unității spitalicești.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, care din primele verificări au stabilit că Elena U. (51 de ani), din localitate, în timp ce mergea printre blocurile de pe strada Sirenei, pe o alee neiluminată, a fost acostată de un tânăr care din fugă i-a luat de pe umăr poșeta în care avea un telefon și mai multe bunuri de îngrijire personală.

Polițiștii au început să facă verificări în zonă, iar la scurt timp a fost prins autorul faptei, respectiv Viorel N. (16 ani), din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Adolescentul a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava. Astăzi, acesta va fi prezentat în fața procurorului de caz cu propunerea dispunerii față de acesta a măsurii preventive a controlul judiciar.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „tâlhărie”.

Adauga comentariu