Un adolescent beat s-a ales cu semne de bună purtare, din cap până în picioare, după ce a căzut cu mopedul. Polițiștii au întocmit un dosar penal bogat în infracțiuni

Ieri, în jurul orei 21.00, Elvis F. (17 ani), din comuna Fântânele, conducea un moped pe raza localității Stamate. La un moment dat, adolescentul s-a dezechilibrat și a căzut cu tot cu moped.

În urma accidentului, tânărul a fost preluat de un echipaj medical și a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral cu traumatism cranio-facial, contuzionat prin accident rutier, contuzie toracică, contuzie coloana cervicală”.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Elvis F. nu avea permis de conducere, iar mopedul marca Honda nu era înregistrat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Adauga comentariu