Un adolescent, care s-a îmbătat și s-a izbit cu mașina părinților într-un cap de pod, a fost reținut pentru 24 de ore

Ieri, Andrei Deac a fost reținut pentru 24 de ore pentru că la data de 16 ianuarie 2021 a provocat un accident rutier după ce a consumat băuturi alcoolice, a luat mașina părinților și a provocat un accident rutier.

La data de 16 ianuarie 2021, pe la ora 03.00, polițiștii din Vatra Dornei au fost anunțați cu privire la faptul că pe raza localității Dorna Arini a avut loc un accident rutier cu victime.

Atunci, Andrei Deac (17 ani) a condus un autoturism marca Opel Vectra pe DC Părăul Arinului, din comuna Dorna Arini, din direcția DN 17 B. La un moment dat, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei a derapat și s-a izbit într-un cap de pod.

Tânărul nu avea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice. După ce a fost testat cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. După ce probele de sânge au fost analizate, a rezultat că în prima probă se afla 1,76% alcool pur, iar în cea de-a două se afla 1,66% alcool pur.

Se pare că Andrei Deac a luat mașina părinților din curtea locuinței fără a-i anunțat pe aceștia. 

În urma accidentului, tânărul a fost internat în Spitalul Județean Suceava la data de 16 ianuarie, iar la data de 19 ianuarie a fost externat. Chiar și după externare, acesta a necesitat zile de îngrijiri medicale.

La data de 27 ianuarie 2021, Andrei Deac a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Suceava.

Adauga comentariu