Un adolescent de 16 ani, din Rădăuți, care nu se înțelegea cu tatăl său, a fugit de acasă și și-a petrecut câteva zile la niște persoane de etnie rromă din Botoșani. Polițiștii l-au găsit pe tânăr și l-au înapoiat tatălui său

La data de 6 mai 2022, David Ilică (16 ani), din municipiul Rădăuți, a fost dat dispărut. Ieri, în urma verificărilor efectuate pe raza municipiului Rădăuți, tânărul a fost găsit.

Se pare că, la data de 2 mai 2022, după ce a terminat cursurile a făcut cunoștință cu niște persoane de etnie rromă la un magazin din apropierea Casei de Cultură din Rădăuți. Imediat aceștia s-au împrietenit, motiv pentru care adolescentul a însoțit persoanele respective la domiciliul celor din urmă, în municipiul Dorohoi, județul Botoșani. La domiciliul noilor săi prieteni, tânărul a stat până la data de 7 mai 2022.

 

Tânărul a spus că a plecat de acasă pentru că nu are o relație bună cu tatăl său. Conform adolescentului, în perioada în care a plecat de acasă nu a fost victima niciunei infracțiuni, nu a fost rănit și nu a participat la săvârșirea niciunei infracțiuni.

 

Polițiștii l-au predat pe adolescent tatălui său.

Adauga comentariu