Un alt accident mortal produs în noaptea de Revelion. O femeie şi-a pierdut viața după ce a fost lovită de un BMW angajat în depăşirea unei coloane de vehicule

Un alt accident mortal s-a produs în noaptea de Revelion. În jurul orei 00.20, Cosmin Ciobanu (21 de ani), din comuna Bunești, în timp ce conducea autoturismul BMW, înmatriculat în Marea Britanie, pe DJ 208, pe raza localității Huși, din direcția Fălticeni către Dolhasca, s-a angajat în depășirea unei coloane de autovehicule, moment în care a acroșat cu partea laterală stânga față două persoane ce se aflau pe acostamentul din partea stângă privind direcția de mers.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a Vasilicăi D. (34 de ani), din comuna Preutești, care a fost diagnosticată prezumtiv cu „stare comatoasă”, fiind transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, precum și rănirea lui Ionuț C. (20 de ani), din comuna Preutești.

Cosmin Ciobanu a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost reoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Vasilica D. a decedat în jurul orei 01.20 la Spitalul Județean Suceava.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu