Un angajat al unei brutării a murit în urma unui accident de muncă

Ieri, la ora 15:21, Maria J., din satul Negra Șarului, comuna Șaru Dornei, a sunat la 112 și a anunțat că în incinta SC MCV PAN PRODUCTION SRL Neagra Șarului a avut loc un accident de muncă.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că, în jurul orei 15.00, Cosmin – Flavius B., în vârstă de 30 de ani, din Vatra Dornei, angajat ca șofer la brutăria SC MCV PAN PRODUCTION SRL, s-a întors la sediu după ce a terminat de distribuit pâinea. În incinta societății, Octav R. repara un malaxor. Cei doi au încercat să ridice malaxorul, moment în care bărbatul de 30 de ani a alunecat și s-a lovit cu capul de o placă de beton.

Echipajul ambulanței i-a acordat victimei primul ajutor, însă medicii nu au putut face prea multe, aceștia fiind nevoiți să constate decesul dorneanului.

Pe cadavrul bărbatului erau prezente doar leziuni la cap, fără alte urme de violență pe corp. Trupul neînsuflețit a fost depus la morga spitalului din Vatra Dornei pentru efectuarea autopsiei medico legale.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă”.

sursa foto: Ziaruldeiasi.ro

Adauga comentariu