Un asistat social din Mironu a sunat la 112 după ce s-a îmbătat și a căzut de pe mașina de gunoi

Ieri, în jurul orei 12.00, Vasile Richard Moldovan din satul Mironu a sunat la 112 și a anunțat faptul că s-a lovit după ce a căzut de pe o mașină de gunoi.

Bărbatul a fost găsit acasă, sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a spus că, pe la ora 12.00, efectua ore de muncă în cadrul Primăriei comunei Valea Moldovei, pentru ajutorul social. La un moment dat, în timp ce autoutilitara, care transporta deșeurile de pe raza localității, staționa pentru a fi încărcată cu gunoaie, bărbatul s-a urcat pe autoutilitară și pe fondul consumului de băuturi alcoolice s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

În urma căzăturii, individul a plecat de la fața locului și s-a dus acasă. Ulterior a solicitat intervenția unei ambulanțe. Bărbatul a refuzat să fie transportat la spitalul din Gura Humorului în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul autoutilitarei era un alt bărbat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, și Vasile Richard Moldovan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În luna ianuarie a anului 2021, pe numele lui Vasile Richard Moldovan (30 de ani) a fost întocmit un dosar penal deoarece s-a îmbătat și și-a luat la palme soția și fiul.

 

Adauga comentariu