Un asistent de la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc „l-a tras de perciuni” involuntar pe falsul medic Flutur. ADEVĂRATUL cadru medical i-a lăsat pe alți colegi să fie testați înaintea sa pentru coronavirus

Cornel Sava este asistent medical la secția Chirurgie de la Spitalul Municipial Câmpulung Moldovenesc. Acesta a refuzat să i se facă testul pentru coronavirus. Știind că astfel de teste sunt foarte puține, Cornel Sava a preferat să refuze respectivul test și să îl lase disponibil pentru o altă persoană.

Bărbatul, care de loc este din Tecuci dar locuiește în Câmpulung Moldovenesc, este liderul Sindicatului Sanitas din unitatea spitalicească menționată.

Cornel Sava și soția sa lucrează în cadrul spitalui. Bărbatul este și salvamontist.

În timp ce Gheorghe Flutur s-a dat drept medic pentru a beneficia de testul COVID-19, un ADEVĂRAT cadru medical a renunță la acest test pentru a fi verificați colegii lui înaintea sa.

sursa foto: Facebook/ Cornel Sava

Comentarii

Vranau Nicolai

27.03.2020 21:44

Gestul facut de Cornel Sava este de apreciat dar ziaristul nu este informat.Eroul din articol nu este sef sectie si nici macar nu este medic.Este asistent medical.

Alexandru

28.03.2020 07:58

Vranau Nicolae, nu s-a precizat nicaieri ca ar fi sef de sectie sau medic.
Oricum stim ca Domnul Flutur nu e recunoscut pentru corectitudine si eroism.

Maria Ratiu

28.03.2020 00:43

FELICITĂRI Doctore ,...rușine celor ce s au drept altcineva pt a beneficia de test 🤔🙄🙄🙄🤔🤔🤔👎...de aceea ne da Dumnezeu ...ceea ce meritam ,😱😢🙄🤔👎😇🙏

Stan

28.03.2020 13:11

Se poate compara cu Dr. Zorescu Catalina, cea cu scrisoarea? Sau cu Flutur? NU!

Tina

28.03.2020 15:41

Mai era puțin și Orban ii ridică un edificiu din drepturi suprapuse fluturelui bucovinean...Ce nevoie avem de medici,avem nevoie doar de fluturi..E primăvară și va fi darnică natura. .sper!

Adauga comentariu