Un băiețel de patru ani ajuns în comă la spital, în urma unui accident rutier, are nevoie urgentă de sânge

Un băiețel de patru ani ajuns în comă la spital, în urma unui accident rutier, are nevoie urgentă de sânge. Familia și apropiații au făcut anunțul pe rețele de socializare sperând ca sucevenii să se mobilizeze și să vină în sprijinul unui suflet atât de fraged.

„Buna ziua! URGENT! Cine poate ajuta un baietel de 4 ani??? A suferit un accident și este in coma la spitalul județean Suceava,se caută donatori orice grupa,numele băiețelului este CUCIUREANU POPINCIUC DAVID CONSTANTIN,va rog din suflet sa facem o faptă bună împreună! Va mulțumesc tuturor!”, se arată în postarea de pe Facebook.

La data de 9 aprilie 2021, la ora 19.29, polițiștii au fost anunțați prin 112 despre faptul că pe bulevardul GeorgeEnescu din municipiul Suceava, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea gravă a unui minor.

Vasile Sofrone (47 de ani), din municipiul Suceava, a condus autoturismul Volkswagen Golf pe direcția Catedrală către Nordic. La un moment dat, a întors autoturismul, fără a se asigura corespunzător și a intrat în coliziune lateral-frontală cu autoturismul Seat Ibiza care era condus, pe aceeași direcție de mers, de către Daniel Cuciurean (33 de ani), din municipiul Suceava.

În urma accidentului a rezultat rănirea minorului David Cuciurean, în vârstă de patru ani, pasager pe locul din dreapta față a autoturismului Seat.

Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu