Un băitan de 16 ani a tăiat cablurile de alimentare ale unui semafor de la Curcubeu de supărare că i se reflecta lumina în geamurile camerei sale. Localnicii din zonă au rămas fără telefonie și internet

Ieri, polițiștii au continuat cercetările cu privire la mai multe cabluri de alimentare ale unor semafoare și alte cabluri de telefonie și internet din cartierul George Enescu, care au fost tăiate în seara de 6 spre 7 iunie 2022.

Oamenii legii consideră că persoana care a tăiat cablurile de alimentare ale semaforului poziționat la intersecția străzii Zorilor cu Bulevardul George Enescu este un adolescent, în vârstă de 16 ani, domiciliat în localitate. Acesta ar fi tăiat cablurile în seara de 6 - 7 iunie, în jurul orei 01.30.

Adolescentul domiciliază într-un apartament de pe Bulevardul George Enescu, având ferestrele spre bulevard. Deoarece era deranjat de faptul că semafoarele se reflectau în ferestrele sale, adolescentul a luat inițiativă pentru a rezolva această problemă. Tânărul a tăiat cablurile de alimentare ale semafoarelor și cablurile din apropiere. 

Adauga comentariu