Un băitan de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce a intrat în toiul nopții peste un bătrân în casă pentru a-i lua toți banii. Individul și-a bătut victima și a plecat cu mâna goală

Sâmbătă, 6 noiembrie 2021, în jurul orei 20.00, un bătrân în vârstă de 84 de ani din comuna Baia a sunat la 112 și a anunțat faptul că în noaptea de 5 - 6 noiembrie 2021 a fost bătut de către un individ care i-a pătruns în casă.

 

Conform victimei, în seara de 5 spre 6 noiembrie, pe la ora 02.00, un individ în vârstă de circa 20 - 25 de ani a intrat în curtea locuinței sale, pe urmă a forțat ușa de acces în locuință, a pătrunz în interiorul acesteia și i-a cerut victimei să-i dea toți banii pe care îi are în locuință. La un moment dat, străinul l-a lovit pe bătrân în zona capului, iar pe urmă a fugit de la fața locului fără a fura ceva.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „tentativă la tâlhărie calificată” și au început cercetările privind identificarea făptașului.

La data de 7 noiembrie 2021, polițiștii au reușit să dea de urma agresorului, respectiv Vasilică Cristian Pavel (17 ani), localnic. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Suceava.

   

 

Adauga comentariu