Un băitan a fost arestat preventiv după ce s-au umflat mușchii pe el și a tâlhărit un adolescent în Burdujeni

Judecătoria Suceava a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava privind luarea măsurii arestului preventiv pentru 30 de zile față de Ciprian Robert Ursu (20 de ani), din municipiul Suceava, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

La data de 29 ianuarie 2021, pe la ora 19.30, pe strada Tineretului, din cartierul Burdujeni, municipiul Suceava, Ursu l-a acostat pe un tânăr în vârstă de 17 ani solicitându-i celui din urmă să scoată toți banii pe care îi are asupra sa. Adolescentul, știindu-l din vedere pe Ciprian Robert Ursu, s-a conformat și a scos portofelul din buzunar și i l-a dat tânărului de 20 de ani. Imediat, Ursu a luat din portofelul respectiv toți banii, mai exact 450 de lei, și a aruncat portofelul.

La acea dată polițiștii au întocmit un dosar penal pentru sâvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Pe urmă, la data de 4 februarie 2021, autoritățile au dat de urma făptașului și l-au reținut pentru 24 de ore, introducându-l în arestul IPJ Suceava. 

După ce au expirat cele 24 de ore, tânărul nu s-a bucurat de libertate deoarece instanța a luat hotărârea ca inculpatul să mai petreacă minimum 30 de zile după gratii.

Nu a ținut cont de lecțiile „predate” pe Youtube

Nu trebuie omis un aspect. Ciprian Robert Ursu se pare că îl urmărea pe rețelele de socializare pe un timișorean care și-a petrecut o bună perioadă de timp prin închisori, drept „răsplată” pentru infracțiunile comise. De câțiva ani, respectivul timișorean, cunoscut în mediul online sub numele de „Montana” a realizat numeroase filmulețe prin care și-a povestit viața, a mărturisit cât de mult regretă infracțiunile comise și încearcă să convingă oamenii, în special tinerii, să nu facă aceleași greșeli precum el. Vlogger-ul menționat are pe canalul său de Youtube peste 200.000 de urmăritori, iar pe pagina sa de Facebook aproape 10.000 de urmăritori. Printre urmăritorii lui „Montana” s-a numărat și Ciprian Robert Ursu, dar din păcate acesta nu a învățat nimic bun din lecțiile pe care încearcă să le „predea” timișoreanul.

sursa foto: Facebook/ Ciprian-Robert Ursu

Comentarii

Andreea

05.02.2021 23:27

Măcar i-a cerut frumos banii

Denisa Maria

15.04.2021 23:06

Numai căcat mancati! Stiri de toata jena mi e milă de voi

Adauga comentariu