Un bărbat aghesmuit a ajuns în arestul IPJ Suceava după ce a refuzat să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

În această dimineață, în jurul orei 03.00, polițiștii din Marginea au oprit un autoturism marca Fiat, care circula pe strada Industrială din comuna Marginea.

Șoferul a oprit mașina pe un drum secundar, imediat după ce polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire. La volan se afla Viorel Boicu (48 de ani) din comuna Marginea. 

Deoarece acesta mirosea a alcool, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,71 mg/l alcool în aerul expirat. Ulterior, șoferul a fost condus la spitalul din Rădăuți, în vederea prelevării mostrelor biologice pentru a se stabili alcoolemia acestuia. La spital, individul a refuzat recoltarea probelor de sânge.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge”. De asemenea, șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Suceava.

Adauga comentariu