Un bărbat a ajuns în arest după ce fiul său a sunat la Poliție și l-a pârât pe tatăl său că s-a urcat beat la volan

Duminică, în jurul orei 12.00, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat faptul că tatăl său este agresiv și face scandal la domiciliul din comuna Putna. Ulterior, apelantul a mai efectuat un apel la 112 și a spus că tatăl său s-a urcat beat la volan și a plecat de acasă.

Polițiștii au pornit în căutarea bărbatului reclamat. Astfel, acesta a fost identificat conducând un autoturism marca Volkswagen Golf, pe drumul din fața locuinței. Acesta mergea cu spatele pentru a parca în curtea imobilului. Oamenii legii au efectuat semnalele regulamentare de oprire, iar bărbatul s-a conformat.

 

Șoferului i s-a solicitat să prezinte documentele personale și ale mașinii. Atunci, bărbatul a devenit recalcitrant, a refuzat să coopereze și a încercat să se îndepărteze de mașină. În aceste circumstanțe, individul a fost imobilizat și încătușat.

 

Bărbatul a fost condus la sediul Postului de Poliție din Vicovu de Jos. Acolo, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul figura cu permisul reținut pentru o altă infracțiune la regimul rutier.

Cătălin G. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge în vedera stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul având suspendat exercițiul acestui drept. De asemenea, individul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Suceava.

Fiul individului nu a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Adauga comentariu