Un bărbat a ajuns în arestul IPJ Suceava după ce a intrat în sediul Poliției de la Kaufland pentru a spune că a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale

Ieri, în jurul orei 13.00, Lucian L. (43 de ani) și Elisabeta C. (42 de ani), ambii din Suceava, s-au dus la sediul Poliției municipiului Suceava pentru a spune că au fost implicați într-un accident rutier în urma căruia s-au înregistrat doar pagube materiale.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest.

În cazul lui Lucian L. rezultatul a fost de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cazul femeii rezultatul a fost negativ.

În urma verificărilor s-a aflat faptul că Lucian L. avea permisul de conducere, emis de autoritățile din Regatul Unit al Marii Britanii, reținut de polițiști la data de 29 iunie 2019. Anul trecut oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Ieri, individul a fost reținut de polițiștii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să se propună plasarea acestuia sub control judiciar.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Și de această dată polițiștii au întocmit un dosar penal, dar de această dată pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Adauga comentariu