Un bărbat a ajuns în arestul IPJ Suceava după ce s-a întors din Austria pentru a se împăca cu concubina sa din Mironu. Individul i-a bătut pe părinții concubinei sale cu o bâtă

Ieri, pe la ora 12.00, o femeie din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, a sunat la 112 și a sesizat existența unui scandal.

 

La fața locului polițiștii l-au identificat pe Marius Moldovan care avea asupra sa o bâtă din lemn. Bărbatul a fost somat, încătușat și condus la sediul Poliției.

 

Se pare că Marius Moldovan se afla într-o relație de concubinaj cu apelanta de circa cinci ani. O vreme, cei doi au locuit împreună în orașul Viena din Austria. La data de 14 martie 2022, din cauza unor neînțelegeri femeia a părăsit domiciliul conjugal și s-a întors în satul Mironu, la domiciliul părinților săi. Femeia voia să se despartă de individ.

 

La data de 19 martie 2022, Marius Moldovan a venit din Viena în Mironu pentru a-i solicita concubinei sale să se împace cu el și să se întoarcă în Austria. Femeia a refuzat solicitarea bărbatului.

Discuțiile dintre cei doi au fost reluate la data de 23 martie 2022. Atunci, în discuția acestora au intervenit și părinții femeii deoarece se aflau în curtea în care se condusa discuția celor doi concubini. La un moment dat, Moldovan a pus pâna pe o bâtă din lemn, găsită în curte, și a agresat fizic persoanele aflate la fața locului. De asemenea, individul i-a amenințat pe părinții concubinei, după care a fugit spre locuința unui vecin de-al persoanelor vătămate.

Concubina agresorului le-a solicitat polițiștilor să emită un ordin de protecție provizoriu. După ce oamenii legii au întocmit formularul de evaluare a riscului au constatat că există un risc iminent. Așadar, pe numele agresorului a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „amenințare”.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Suceava.

 

Adauga comentariu