Un bărbat a ajuns în arestul IPJ Suceava pentru mărturie mincinoasă. Acesta se afla în autoturismul pe care Marcu Prinț din Rădăuți l-a condus luna trecută fără permis

La data de 5 mai 2022, autoritățișe au dispus efectuarea în continuare a urmării penale față de Ciprian Beghean sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „mărturie mincinoasă”. La începutul lunii aprilie a acestui an, individul a fost audiat cu privire la un eveniment din data de 1 aprilie 2022, când Marcu Prinț a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins la volanul unei mașini fără a avea permis de conducere.

Așa se face că, ieri, în jurul orei 11.00, Ciprian Beghea a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost din nou audiat.

Astăzi, individul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru luarea unei măsuri preventive.

La data de 1 aprilie 2022, un echipaj de poliție din Rădăuți a oprit un autoturism marca Mitsubishi Pajero, cu volanul pe partea dreapta, înmatriculat în Marea Britanie, la volanul căruia se afla Marcu Prinț, despre care se știa că nu are permis de conducere.

După ce a fost oprit de oamenii legii, Marcu Prinț a încercat să se sustragă de la control, în sensul în care a fugit pe strada Libertății înspre parcarea centrală a municipiului Rădăuți. Polițiștii au fugit după individ și au reușit să îl imobilizeze.

În aceeași mașină se afla pe scaunul din partea stângă față Ciprian Beghean din Voitinel. Când autoturismul în care se afla a fost oprit, Beghean a plecat de la fața locului.

Adauga comentariu